BESTÄLLINGSPROCESSEN STEG FÖR STEG

Vill du köpa fälgar, men är osäker på processen? Oroa dig inte, vi ger dig en översikt över hela beställningsprocessen. Om du har några frågor så rekommenderar vi att du kontaktar vår kundtjänst på chatten eller via mail info@wheels24.se.

Första steget? Välj dina fälgar!

Det första du behöver göra är enkelt - välj bara fälgarna du vill ha! För att göra processen enklare har vi skapat två sökalternativ. Du kan antingen hitta fälgar till din bilmodell genom att skriva in ditt registreringsnummer eller söka manuellt på olika bilmodeller. Om du är osäker på om de valda fälgarna passar din bil, tveka inte att kontakta oss!

Behöver jag tillbehör?

Hos oss kan du inte bara köpa fälgar, du kan även köpa tillbehör till fälgarana såsom däck, bultar, spacers, verktyg m.m. Är du osäker på vad som behövs förutom självaste fälgarna så hjälper vi gärna till. Kontakta oss!

Att lägga en beställning

När du har valt dina fälgar samt eventuella tillbehör så går du in på varukorgen och trycker sedan på "Checkout". Där kan du välja leveransadress, vare sig det är till en däckverkstad som monterar allting åt dig eller din hemadress. Det är viktigt för oss att din beställningsprocess blir så smidig som möjligt, det är därför vi anser att det är viktigt att du får fälgarna från ett garage som genomför en professionell installation direkt. När allt är klart så kan du njuta av dina nya fälgar!

Säker betalning

Vi accepterar olika betalningsalternativ, samtidigt som vi försäkrar din integritet och säkerhet. Du kan antingen betala direkt via kort eller delbetala via Klarna.

Efter beställning och betalning

Våra fälgar har 1-års garanti (se villkor). Det är viktigt att du tar hand om dina nya fälgar korrekt när de kommer. De kommer att vara i nyskick i många år om du tar hand om de rätt! Vi har listat skötseltips för att du ska få ut de mesta av dina fälgar och hålla de välbehållna.


MER INFO OM LEVERANS


Hur lång är er leveranstid på fälgar?

Vår fabrik vi förbereder din order inom 24 h, sedan beror leveranstiden beroende på var du bor. Om du handlat på en helg, men vi levererar inom hela Norden. De flesta brukar ha sin order inom en vecka.


Kan jag ändra adressen på min leverans efter inlämning av min beställning?

Ta kontakt med oss om du vill ändra leveransadressen efter inlämning av beställning. info@wheels24.se.


Är det möjligt att leverera till en annan adress?

TVi levererar inom Norden till önskad adress: direkt till kunden, en alternativ adress eller till en av våra monteringspartner, bensinmack, verkstad etc. Däremot din faktura går till din fakturaadress. Denna service kostar inget extra!


Kan jag hämta mina fälgar/däck själv?

Nej det kan du inte göra, vi har inget lager i Sverige utan godsen skickas direkt från fabrik. Så färska varor som det kan bli.


Vad händer om jag inte får min leverans?

Om vår leverantören inte levererat varan till dig så får du givetvis ersättning omgående.