ALLTID FRI FRAKT & SNABB LEVERANS!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

INTEGRITETSPOLICY

Wheels24 behandlar personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Du samtycker till detta när du besöker vår webbsida och beställer. Här förklarar vi vad vi gör med dina uppgifter:

  • Vi använder informationen endast för det ändamål som krävs.
  • Vi samlar inte in och lagrar inte information som inte är nödvändig för det ändamål som angetts.
  • Vi kommunicerar tydligt hur personuppgifter samlas in, lagras och används och ser till att berörda personers rättigheter tillgodoses.
  • Vi tillser att behandling av personuppgifter är spårbar och att vi eller våra personuppgiftsbiträden ansvarar för behandlingen.
  • Vi tillser att personuppgifter är tillgängliga på det sätt vi har angett.
  • Vi tillser att personuppgifter inte till följd av vårdslöshet eller uppsåt raderas eller förändras.

Om du har frågor eller om du motsätter dig hur vi behandlar dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss på info@abswheels.se.

Vilka personuppgifter samlar Wheels24 in?

  • Personnummer
  • Telefon
  • IP nummer
  • Epost
  • Namn & Efternamn
  • Adress

Varför samlar ni in dessa uppgifter och i vilket syfte?

Vi samlar in dina personuppgifter för att kunna leverera din beställning. Endast nödvändiga uppgifter samlas in för att kunna leverera varorna till dig. Vi samlar även in uppgifter för garanti ärenden som rör din beställning. Förklaras nedan:

  • Personnummer samlar vi in för att kunna erbjuda dig som kund säkra och personliga betalningsalternativ så som faktura, kort och delbetalning.  Vi tar även ditt personnummer för framtida garanti ärenden. Du samtycker till detta när du handlar hos oss.
  • Telefonnummer samlar vi in för att kunna kontakta dig vid ärenden som rör din beställning samt avvisera din försändelse.
  • IP nummer samlar vi in för att skydda dig och oss själva mot internet bedrägerier.
  • Email samlar vi in för att ha möjligheten att e-posta dig en orderbekräftelse samt kontakta dig vid ärenden som rör din beställning.
  • Namn och efternamn samlar vi in för att kunna skicka varorna och skapa ett personligt kvitto. Vid val av upphämtning samlar vi in detta för att du ska kunna identifiera dig vid kontakt med Wheels24.
  • Adress samlar vi in för att kunna leverera dina beställda varor. Väljer du att hämta dina produkter hos oss samlar vi fortfarande in din adress för att vid behov skicka kompletterande varor/delar.

Viktigt att veta: Det är du själv som godkänner om vi får ta del av dina personuppgifter. Vi kan dessvärre inte processa ditt ärende om du inte godkänner villkoren.  Du godkänner villkoren i samband med köp på Wheels24. Har du godkänt villkoren och vill dra tillbaka godkännnandet så kan du mejla dataskyddsansvarig info@wheels24.se och be om att få dig raderad ur våra system.

Cookies

När du besöker Wheels24 samlar vi information om allt som görs på vår webbplats.  Vi använder denna information för att förbättra och säkerställa din användarupplevelse.
Här kan du läsa om vilken information vi samlar in, hur vi behandlar denna information, vad vi gör med den, vem som har tillgång till den och hur du kan kontakta oss gällande vår cookie- och sekretesspolicy.
 
När vi samlar information görs det inom ramarna för den befintliga lagstiftningen. Dina personuppgifter som samlas in sker i enlighet med GDPR & Personuppgiftslagen.
 
Wheels24 detekterar automatiskt IP-adress och data när du flyttar mellan olika sidor och tjänster på vår sida.  Om du loggar in eller prenumererar på vårt nyhetsbrev registrerar vi det.
 
Vi använder analysverktyg som Google Analytics som hjälper oss att samla in statistik om vad du gör på vår webbsida. Detta med hjälp av:
·       Cookies
·       Genom att användarna själva tillhandahåller information (t.ex. vid prenumeration på vårt nyhetsbrev)

Vad är en cookie?

När du besöker Wheels24 lagras cookies på din dator.  En cookie är en liten textfil som lagras i din webbläsare för att känna igen din dator vid nästa besök.  Ingen personlig information lagras i våra cookies. 
Nästan alla webbplatser använder cookies.  De lagras i din dator för att hjälpa dig, vilket bidrar till att analysera hur webbplatsen används så att användarupplevelsen kan förbättras. 
 
Informationen i dina cookies skickas mellan din webbläsare och en webbserver och inkluderar information om användarinställningar, inloggning samt hur webbplatsen används.
 

Hur undviker jag cookies?

Om du inte vill ta emot cookies kan du antingen blockera alla cookies, radera befintliga cookies från din dator eller ställa in datorn så att du får en varning innan cookies sparas

 

Kontaktuppgifter för ändring & radering av personuppgifter 

E-post: info@wheels24.se

Varukorg Item Removed. Undo Har du en kupong?
  • No products in the cart.