ALLMÄNNA VILLKOR

Dessa generella villkor och bestämmelser gäller mellan Wheels24.se och dig som kund, när du lägger en beställning hos oss. Vi syftar alltid på att lösa alla konflikter/tvister med kunden på bästa sätt. Vi värderar våra kunder mycket högt och sträcker oss alltid lite längre än vanligt för att göra alla kunder nöjda. Ibland uppstår dock tvister och därför har vi dessa villkor för att ha en referens att hålla oss till.

Tack för att du handlar hos oss!


Kampanjkoder

Endast en kampanjkod kan användas per köptillfälle. Rabattkoder kan ej kombineras om inte annat är överenskommet.


Garanti

Alla varor på Wheels24.se har 1 års garanti (avser fabrikationsfel). Skador på fälgar som orsakats av stenskott samt skador som orsakats av verktyg i samband med montering, demontering och balansering ersätts ej.


Passningsgaranti

När du söker ett komplett hjul, däck eller fälg genom Wheels24 snabbsök garanterar vi att det passar din bil. Det enda du behöver uppge är ditt registreringsnummer eller bilmodell. Du måste även uppge billmodell eller REG-nummer til din bil i ordern du lägger på hemsidan för att denna passningsgaranti ska gälla. Vi kontrollerar alla ordrar manuellt och skulle misstankar om fel passning eller dylikt dyka upp så kommer vi på Wheels24 att kontakta kunden. Vi gör tre (3) stycken kontaktförsök. Får vi inga svar och kund vill lämna tillbaka fälgarna/däcken efter 14 dagar så kommer vi inte att godta returen.

Vid köp av lösa däck eller fälgar måste du säkerställa att den produkt som ska monteras med däcket/fälgen har samma diameter.

Vid köp utav navkapslar/hjulsidor måste du säkerställa vilken tumstorlek det är på fälgarna som navkapslarna skall monteras på. Dessa måste vara samma tum för att passa.

Om vi mot förmodan skulle ha fel uppgifter i vår databas så tar vi kostnadsfritt tillbaka de felaktiga produkterna efter att ha försökt att lösa problemet med kunden. Vi erhåller rätten att försöka lösa alla problem på vårt egna sätt innan kunden kan häva köpet.

Vid köp av fälgar från Wheels24.se är det viktigt att du handskas varsamt med varorna innan du fastställt att allting fungerar korrekt. När du har tagit emot dina paket, provmontera alltid ett av hjulen på bilens framaxel. Låt resterande paket vara ouppackade tills du försäkrat dig om att det första hjulet passar. Om någon produkt ej passar enligt Wheels24.se rekommendationer ersätts naturligtvis varan.


Köpvillkor - Betalning

Privatpersoner

I samarbete med Klarna erbjuder vi fakturabetalning, delbetalning, kontokortsbetalning samt direktbetalning via bank. Våra fakturor skickas ut via epost i samband med att ordern skickas från oss. Fakturan har en förfallotid på 14 dagar.

Mer information och fullständiga villkor om Klarnas betalsätt hittar du på www.klarna.se


Klarna Checkout

Bythjul använder Klarna Checkout. Klarna Checkout presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder.

Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Checkout utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, t ex banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Checkout vilka alternativ som är tillgängliga för just dig.

Faktura är förvalt som betalningsalternativ. Du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Checkout med en PIN-kod.

Klarna Checkout följer de så kallade Payment Card Industry Data Security Standards (PCI DSS) och innehar SSL-certifikat för din trygghet.

För frågor och information om din betalning kontakta Klarna via:

https://www.klarna.com/se/kundservice https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/sv_se/privacy_statement.pdf


Företag

Vi erbjuder följande betalningsalternativ för företag.

Du som företagskund kan använda Klarna Checkout (Business). Vi tar i vissa fall ut en frakt avgift på 250kr per däck/fälg. Oftast om företaget har sitt säte utanför Sverige.


Direktbetalning & Bankbetalning

Betala direkt via internetbank.


Kortbetalning

Vi tar emot kortbetalningar genom Visa, Mastercard och American Express.

Kortbetalning - Totala beloppet kommer reserveras när ordern blivit registrerad. Beloppet dras från kortet när produkterna levereras ut. Alla korttransaktioner hos Wheels24.se sker genom säkra servrar (SSL) via Klarna.


Köpvillkor - Leveranser

Fraktbolag

Våra produkter levereras i förstahand med DPD. Beroende på var du bor i landet använder vi oss av det fraktbolag som levererar snabbast. I sällsynta fall levererar Posten ut varorna, de ringer då inte innan, utan lämnar en avi i brevlådan om det inte finns någon som kan ta emot varorna. Du kan då hämta varorna på närmaste Postcentral.


Leveransadress

Varorna levereras till den adress du angett i beställningsunderlaget; hem till dörren, till din däckverkstad eller annan valfri adress.


Leverans till folkbokförd adress

Wheels24.se kommer att mejla dig på den e-postadress du angett i beställningsunderlaget när varorna skickas från lagret.

Innan leverans kan DPD ringa eller skicka ett sms med en förfrågan om leveransdag och tid för leverans, besvara detta sms eller samtal enligt de instruktioner som anges. SMS:et skickas till mobilnumret som angivits vid beställningen.

Har du inte möjlighet att vara hemma kan du skriva en fullmakt så att någon annan kan ta emot godset alternativt att chauffören lämnar godset på angiven plats utan att någon kvitterar godset (fullmakten gäller som kvittens). OBS! Se till att finnas tillhands för att kvittera ut varorna när de anländer om du inte har skrivit en fullmakt.


Leverans till Wheels24s däckverkstäder

Varorna skickas till en av våra däckverkstäder så nära kundens adress som möjligt. Vi väljer verkstad.


Leverans till valfri adress

Du kan välja att få dina produkter skickade till en annan adress än där du är folkbokförd, tex. sommarstugan, jobbet eller en av dig vald verkstad.


Fraktpriser

Vi erbjuder fri frakt till alla våra kunder vare sig det är företagskunder eller privatpersoner.


Leveranstider

Leveranstiden hittar du på respektive produkt. Vissa orter har inte utkörning varje dag, det kan medföra att leveranstiden ökar någon dag. Under högsäsong (mars, april, maj, oktober & november) kan leveranstiden bli några dagar längre. Om varan/varorna du beställt mot förmodan inte skulle finnas kontaktar vi dig så fort vi kan. Den utskrivna leveranstiden avser endast helgfria vardagar.


Äganderättförbehåll

Alla varor förblir Wheels24 OÜ egendom till dess att full betalning erlagts.


Transportskadat gods

Wheels24.se tar allt ekonomiskt ansvar om varan kommer bort eller skadas under leveransen. Det är viktigt att du gör en korrekt anmälan av eventuella skador. Ser du att kartongen eller varan är skadad vid leveranstillfället ska du anmäla det direkt till ansvarig transportör vid mottagande av vara. Upptäcker du skadan när du packar upp din vara måste du anmäla det till oss via kontaktformuläret eller telefon inom två (2) dagar från mottagandet av varan.


Outlöst gods

Kunden betalar returfrakten. Skickas kundens paket tillbaka så står kunden för eventuella fraktkostnader samt en hanteringsavgift på 500kr.Övrigt

Ansvar

Vi tar under inga omständigheter ansvar för olyckor, skador eller andra påföljder som kan ske när man använder våra fälgar. Vi tillverkar våra fälgar i en väldigt hög kvalité så att de håller en hög standard. Underhåller man inte fälgarna på rätt sätt och/eller kör med de i stora gropar/terräng som de inte är tillverkade för så tar vi inget ansvar om fälgen går sönder. Våra fälgar är tillverkade för att köras på vägar avsedda för vanliga billister. Du kan framföra våra fälgar i hög fart (uppemot 300km/h) då de är skapade för sådant ändamål.


Force majeure

I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter, samt därmed jämförbar händelse utanför vår kontroll vilken ej skäligen kunnat förutses, och påverkar ingångna avtal samt utfästelser från Wheels24s sida, som gör att Wheels24.se ej kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall utgöra grund till att Wheels24 befrias från sina förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.


Sekretess och säkerhet

När du handlar hos Wheels24.se lämnar du personuppgifter, leveransuppgifter, biluppgifter såsom regnummer eller modell samt eventuellt andra uppgifter. Dina uppgifter behövs och används för att vi ska kunna ta emot och behandla din order. Lösenord samt betalkortsuppgifter lagras alltid i oläsbar form. Vi kommer i första hand att kommunicera med hjälp av e-post. På e-postadressen ni registrerar eller har registrerat kommer automatiserad information om beställning, registrering samt eventuella förmånserbjudanden att skickas.


Tillämplig lag och tvist

Tvister ska i första hand lösas i samförstånd efter diskussion med Wheels24s kundtjänst.

Vid tvist om tolkningen utav dessa villkor ska den tolkas enligt wheels24's kundansvarig och avgöras av Wheels24.


Support

Ni kan alltid kontakta oss via vårt kontaktformulär eller via våra uppgifter som ni finner längst ner på denna sida.Köpvillkor - Returer & Reklamationer

HUR GÖR DU FÖR ATT RETURNERA DINA VAROR?

För att returen skall bli så smidig som möjligt och att vi skall kunna återbetala ditt köp så snabbt som möjligt måste du följa instruktionerna nedan.

Din retur bör du utföra snarast möjligt och senast 14 dagar efter att du anmält att du vill returnera varorna. Observera att returen innebär att varor kommer att skickas utanför Sverige varpå kunden själv står för denna kostnad.

 1. Börja med att se till att dina varor är emballerade som de var när du fick de till dig, då du ansvarar för transporten tillbaka till oss. OBS! Produkterna måste skickas tillbaka i sina originalkartonger! Hjul, däck eller andra produkter får INTE vara monterade. Är de det så kan vi ej godkänna de för retur.
 2. Fäst en fraktetikett på varje enskilt däck/ hjul (över den gamla om den sitter kvar). Var noggrann med att fästa etiketterna ordentligt och se till att streckkoden är läsbar. Notera kundnumret som står på fraktsedeln.
 3. När varorna inkommit till vårt lager (vilket tar mellan 5-10 arbetsdagar beroende på var du bor i Sverige) så kontrollerar vi produkterna inom 48 timmar och om de är i nyskick så krediteras ditt köp omgående eller upp till 30 dagar senare, med avdrag för returfrakten samt betalningsavgifter.
 4. Det kan sedan ta upp till 30 dagar för återbetalningen.
 5. Kund står för eventuella kostnader för returfrakten om kund väljer att skicka tillbaka sina varor.
 6. Oavsett vilken retur det än handlar om så ska kunden alltid kontakta Wheels24's kundservice och avvakta på direktiv därifrån.
 7. Om kund skickar varor utan kundtjänstens godkännande godtar wheels24 inte detta som en retur och kundens rätt att returnera varorna hävs.

OBS! Innan du returnerar varorna skall du ha haft kontakt med kundservice innan för att säkerställa en korrekt och smidig hantering.


Obalans i hjulen

Vid obalans i hjulen så godtar vi inte det som en reklamation. Om kunden med bevis från en auktoriserad verkstad kan intyga att fälgarna är skeva, orunda eller snea så godtar vi detta som en retur varpå vi står för fraktkostnad fram och tillbaka mellan kunden och vårt huvudlager. Wheels24 står inte för balanseringskostnader eller verkstadsbesök. För att en reklamation eller retur skall vara gilltig måste kunden tala med kundtjänst om detta först.

Bevismaterial vi kräver för att godkänna en retur av en fälg som påstås vara orund, sned, skev eller ha ett fabrikationsfel:
 • Bild och video material
 • Ett intyg från en auktoriserad verkstad med underskrift. Detta intyg skall innehålla namn på personen som skrivit under intyget. Telefonnummer, adress och e-post adress till verkstaden.
 • Ett papper med alla värden på fälgen (liknande papper som fås vid en balansering av hjul).
 • Alla fel måste vara anmälda inom fjorton (14) dagar från leverans. Vi kan inte godta en produkt som blivit anmäld efter fjorton (14) dagar då vi omöjligt kan veta om felet uppstått av kund, transportföretag eller av oss.
 • Om kund anmäler en skada och vi efterfrågar bevis/material och kund inte svarar på våra frågor imom 14 dagar från att kunden anmält skadan har vi rätt att stänga ärendet och anse det som löst. Detta gör vi för att kunder ibland försöker utnyttja vårt reklamationssystem.
 • När kund anmäler att fälgen är orund och har inkommit med intyg/bevis från en auktoriserad verkstad så ska fälgen skickas tillbaka till oss. Vi använder oss då av en auktoriserad partner här i Sverige som kontrollerar hjulen. Om fälgen enligt vår partner inte är orund/skev/sned blir kunden återbetalningsskyldig för frakten till och från kundens adress då den auktoriserade verkstadens bedömning varit fel.

Detta gör vi för att motverka personer som utnyttjar sin retur rätt för att få utbytta fälgar efter skador som orsakats av kunden. Det sista vi vill är att ärliga personer kommer i kläm. Dessutom är det många verkstäder som monterar fälgarna på fel sätt vilket orsakar obalans och/eller skador på fälgen. Skador eller obalans kan uppstå när verkstäderna drar åt bultarna för hårt eller monterar fälgarna utan navringar.


Äganderättförbehåll

Alla varor förblir Wheels24 OÜ egendom till dess att full betalning erlagts.


Ångerrätt och avbeställning

Du som privatperson har 14 dagar ångerrätt på alla varor.

Ångerrätten börjar gälla från och med den dagen du tar emot din vara från transportbolaget. Skulle ni vilja avbeställa eller returnera en vara är det enklast att nå vår kundservice på E-post: info@wheels24.se

Vid returfrakt gällande avbeställningar eller nyttjande av ångerrätt är det kundens ansvar att returnera varorna till vårt lager. Kunden står då för alla kostnader förknippat med returen. Innan kund genomför en retur måste denne meddela oss genom kundservice samt få ett godkännande innan returen påbörjas.

Returadressen får du vid godkänd retur via mail-supporten.

Om du som kund önskar full återbetalning av en vara då du ångrar ditt köp får du inte hantera varan i någon större utsträckning eller hantera produkterna oaktsamt. Du bör därav undvika att montera däcken på fälg eller om du köpt hjul ta dessa i bruk på din bil. Skulle du hantera varan så har vi rätten till värdeminskningsavdrag som motsvarar vad varan minskat i värde på grund av sådan användning. På det belopp som vi skall återbetala har vi rätt att dra av en summa motsvarande varans värdeminskning jämfört med varans ursprungliga värde.

Vid retur måste kunden använda sig av originalemballaget för att inte riskera att produkterna skadas, då det är kunden som ansvarar för varorna till dess att de mottagits av Wheels24.se. Om kunden däremot icke följt Wheels24s rekommendationer gällande emballage eller på något sätt skadat någon av produkterna vid montering eller hantering kommer Wheels24 inte att bevilja ersättning för den aktuella produkten.

Vid utövande av ångerrätten är kunden skyldig att på egen bekostnad återsända varan.


Återbetalning

Återbetalning från Wheels24 sker utan onödigt dröjsmål och senast inom 30 dagar från mottagande av de återsända varorna. dock inte förrän vi konstaterat att den är oanvänd, eller kunden visat att varan sänts tillbaka (t. ex. genom ett inlämningskvitto). Vid återbetalning dras eventuella kort avgifter och/eller avgifter från Klarna bort. "Exempel: Kunden betalar 10.000kr till oss för fälgar. Kunden skickar tillbaka fälgarna på egen bekostnad då hen ångrat sig. Klarna tar ut en avgift på ca 5% vilket innebär att vi får ca 9500kr av 10.000kr. Kunden får tillbaka 9500kr vid eventuell retur".


Integritetspolicy

Vi åtar oss att skydda våra webbplatsbesökares integritet och den här policyn beskriver hur vi kommer att behandla dina personuppgifter. Vår webbplats använder cookies. Genom att använda vår hemsida och samtycka till denna policy, samtycker du också till vår användning av cookies enligt villkoren i denna policy.


(1) Vilken information samlar vi in?

Vi kan samla in, lagra och använda följande typer av personuppgifter:

(a) information om din dator, besök på och användning av denna webbplats (inklusive din IP-adress, geografiskt läge, webbläsarens typ och version, operativsystem, länkkälla, längden på besök, sidvisningar, webbplatsnavigering).

(b) information om alla transaktioner som genomförs mellan dig och oss på eller i relation till denna webbplats, inklusive uppgifter om inköp som du gör av våra varor eller tjänster.

(c) information som du lämnar till oss vid registrering;

(d) information som du lämnar till oss för att prenumerera på våra webbplatstjänster, e-postmeddelanden och/eller nyhetsbrev;

(e) eventuell annan information som du väljer att skicka till oss


(2) Cookies

En cookie består av information som skickas från en webbserver till en webbläsare och lagras i webbläsaren. Informationen skickas sedan tillbaka till servern varje gång webbläsaren begär en sida från servern. Detta gör att webbservern kan identifiera och spåra webbläsaren.

Vi använder "sessionscookies" och "permanenta cookies” på webbplatsen. Vi använder sessionscookies för att hålla koll på dig medan du navigerar på webbplatsen. Vi använder permanenta cookies för att möjliggöra för vår hemsida att känna igen dig när du besöker den.

Session-cookies raderas från din dator när du stänger din webbläsare. Permanenta cookies är lagrade på datorn tills de tas bort, eller tills de når ett särskilt angivet utgångsdatum.

Vi använder Google Analytics för att analysera användningen av webbplatsen. Google Analytics genererar statistik och annan information om webbplatsanvändningen med hjälp av cookies som sparas på användarnas datorer. Den information som genereras kring vår hemsida används för att skapa rapporter om användningen av webbplatsen. Google lagrar denna information. Google´s sekretesspolicy finns på: http://www.google.com/privacypolicy.html

Våra annonsörer/betalningstjänsteleverantörer kan också sända dig cookies.

De flesta webbläsare tillåter dig att avvisa alla cookies, medan vissa webbläsare endast tillåter avvisande av cookies från tredje part. I Internet Explorer kan du exempelvis avvisa alla cookies genom att klicka på "Verktyg", "Internet-alternativ", "Sekretess" och välja "Blockera alla cookies" med hjälp av den skjutbara valfunktionen. Att blockera alla cookies kan dock ha en negativ inverkan på användbarheten av många webbplatser, inklusive denna.


(3) Användning av personlig information

Den personliga information som kommer oss tillhanda via denna webbplats kommer endast att användas för de ändamål som finns angivna i denna sekretesspolicy eller på relevanta platser på webbplatsen. Vi kan använda din personliga information till:

(a) att administrera webbplatsen;

(b) skicka varor som köpts via hemsida, samt leverera tjänster som köpts via webbplatsen

(c) skicka rapporter och fakturor till dig, samt få betalt;

(d) skicka allmän (icke-marknadsföringsrelaterad) kommersiell kommunikation.

(e) skicka e-postmeddelanden som du uttryckligen har begärt;

(f) skicka nyhetsbrev och annan marknadsföringsrelaterad kommunikation rörande vår verksamhet eller verksamhet hos noggrant utvalda tredje parter vilken vi tror kan vara av intresse för dig via post eller, där du uttryckligen samtyckt till detta, genom e-post eller dylikt (du kan när som helst meddela oss om du inte längre önskar marknadsföringsrelaterad kommunikation);

(g) skicka förfrågan om att lämna kundomdömen på t.ex Trustpilot och Reco;

(h) förse tredje part med statistisk information om våra användare – denna information används dock inte för att identifiera enskilda användare;

(i) hantera förfrågningar och klagomål mellan dig och webbplatsen.

(j) skicka e-postmeddelande med din kvarglömda varukorg.

Då du skickar in personuppgifter för publicering på vår hemsida, kommer vi endast att publicera eller på andra sätt använda denna information i enlighet med den överenskommelse du gör med oss.

Vi kommer inte, utan ditt uttryckliga medgivande, lämna din personliga information till någon tredje part för direkt marknadsföring.

I samarbete med Klarna erbjuder vi fakturabetalning, delbetalning, kontokortsbetalning samt direktbetalning via bank. Våra fakturor skickas ut via epost i samband med att ordern skickas från oss. Fakturan har en förfallotid på 14 dagar. Mer information och fullständiga villkor om Klarnas betalsätt hittar du på www.klarna.se


(4) Ändamål, rättslig grund och lagringstid för personuppgiftsbehandling

Nedan följer en sammanställning på ändamålen med sparandet utav personuppgifter och vilken rättslig grund som ger oss rätten att spara datan samt vilken lagringstid som är satt.

(a)

Ändamål: För att administrera, leverera och tillhandahålla varor och tjänster samt eventuell kundtjänst support. Uppfylla garantiåtaganden.

Rättslig grund: Fullgörande av avtal

Personuppgifter som sparas: Namn, adress, telefonnummer, e-post, födelsedatum, orderhistorik, betalningsalternativ, IP-adress och registreringsnummer.

Lagringstid: 2 kalenderår efter genomfört köp.

(b)

Ändamål: För att upprätthålla aktuella lagkrav såsom bokföringsskyldigheten i bokföringslagen eller för att kunna försvara oss mot eventuella rättsliga krav som riktas mot oss.

Rättslig grund: Rättsliga förpliktelser enligt lag eller intresseavvägning avseende försvara oss mot eventuella rättsliga krav.

Personuppgifter som sparas: Namn, adress, telefonnummer, e-post och orderhistorik.

Lagringstid: 7 år enligt bokföringslagen.

(c)

Ändamål: Marknadsföra oss via e-post, telefon, sms och traditionell post.

Rättslig grund: Intresseavvägning.

Personuppgifter som sparas: Namn, adress, telefonnummer, e-post, orderhistorik, födelsedatum, IP-adress och registreringsnummer.

Lagringstid: Tre kalenderår efter senast genomförda köp.

(d)

Ändamål: Generell administration och tillhandahållande av kundkonto hos oss, (”mina sidor”)

Rättslig grund: För ingående och fullgörande av avtal, alternativt intresseavvägning.

Personuppgifter som sparas: Namn, adress, telefonnummer, e-post, orderhistorik, registreringsnummer.

Lagringstid: Tills kontot är avslutat.


(5) Upplysningar

Vi kan avslöja information om dig till någon av våra anställda, tjänstemän, agenter, leverantörer eller underleverantörer i den mån som rimligen krävs för de syften som anges i denna sekretesspolicy.

Dessutom kan vi avslöja personlig information:

(a)i den utsträckning som vi är skyldiga att göra enligt lag;

(b) i samband med alla rättsliga förfaranden eller blivande rättsliga förfaranden;

(c)för att upprätta, utöva eller försvara våra juridiska rättigheter (inklusive att ge information till andra för att förebygga bedrägerier och minska kreditrisken).

(d)till köparen (eller blivande köpare) av affärsverksamhet eller tillgång som vi säljer (eller överväger att sälja); och

(e)till någon person som vi rimligen anser kan ansöka till domstol eller annan behörig myndighet för utlämnande av den personliga informationen och där det vi finner det sannolikt att sådan domstol eller myndighet skulle godkänna utlämnande av den personliga informationen. Vi kommer endast att utlämna din information till tredje part i enlighet med det som föreskrivs i denna integritetspolicy.


(6) Internationella överföringar av uppgifter

Uppgifter som vi samlar in kan lagras, bearbetas i och överföras mellan de länder där vi verkar för att möjliggöra användning av informationen i enlighet med denna integritetspolicy. Information som du lämnar kan överföras till länder som inte har dataskyddslagar likvärdiga med dem som gäller i Europeiska ekonomiska samarbetsområdet. Du samtycker uttryckligen till sådana överföringar av personuppgifter.


(7) Säkerhet för din personliga information

Vi kommer att vidta rimliga tekniska och organisatoriska försiktighetsåtgärder för att förhindra förlust, missbruk eller ändring av dina personuppgifter. Vi lagrar alla personuppgifter som du lämnar på våra säkra (lösenords- och brandväggsskyddade) servrar. Alla elektroniska transaktioner du gör till eller från oss krypteras genom SSL-teknologi. Naturligtvis är dataöverföring över internet osäkert till sin natur, och vi kan inte garantera säkerheten för data som skickas över internet. Du är ansvarig för att hålla ditt lösenord och dina användardetaljer konfidentiella. Vi kommer inte be dig om ditt lösenord (utom när du loggar in på webbplatsen).


(8) Ändringar i policyn

Vi kan när som helst uppdatera denna integritetspolicy genom att publicera en ny version på vår hemsida. Du bör kontrollera den här sidan regelbundet för att se till att du är nöjd med eventuella ändringar. Vi kan också meddela er om ändringar i vår integritetspolicy via e-post.


(9) Dina rättigheter

Du kan begära att vi förser dig med all personlig information vi har kring dig. Tillhandahållande av sådan information kommer att kräva: (a)tillhandahållande av lämpliga bevis på din identitet (för detta ändamål kan vi vanligtvis acceptera en fotokopia av ditt pass vidimerat av en advokat eller bank samt ett originalexemplar av en räkning som visar din aktuella adress). Vi kan undanhålla sådan personlig information i den utsträckning som tillåts enligt lag. Du kan när som helst begära att vi inte använder dina personuppgifter för marknadsföring via e-post. I praktiken kommer du vanligtvis antingen uttryckligen godkänna en överenskommelse kring detta i förväg, eller så kommer vi att ge dig en möjlighet att välja bort användningen av dina personuppgifter i marknadsföringssyfte. Du kan även begära att vi tar bort den personliga information vi har kring dig.  Endast information som vi är skyldiga genom lag att spara kommer att behållas.


(10) Tredje parts webbplatser

Webbplatsen innehåller länkar till andra webbplatser. Vi ansvarar inte för sekretesspolicy och praxis för tredje parts webbplatser.


(11) Uppdatering av information

Vänligen kontakta oss om den personliga information vi har kring dig måste korrigeras eller uppdateras.


(12) Kontakt

Om du har några frågor kring denna sekretesspolicy eller vår behandling av din personliga information, kontakta oss via epost på info@wheels24.seKontaktinformation

Wheels24 OÜ

E-Post: info@wheels24.se

Telefon: 08-580 012 20

Telefonsupport: Mån-Fre 10:00-15:00 Mailsupport: Mån-Sön 10:00-21:00

Senast uppdaterad 2020-01-23